Ingredience:
- - 200 g šunkového salámu
- - 5x vejce
- - 5 lžic tatarky
- - ledový salát, paprika na ozdobu
Ingredience – bramborový salát:
- - uvařené brambory ve slupce 10ks
- - 1 mrkev
- - ¼ celeru
- - 2 kyselé okurky
- - majonéza
- - sůl, pepř
Na bramborový salát uvaříme brambory ve slupce společně s mrkví a celerem. Zeleninu a brambory necháme vychladnout, očistíme a nakrájíme na kostičky. Do mísy přidáme majonézu, kyselou okurku a dochutíme solí a pepřem.Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme. Servírujeme na talířek vejce, bramborový salát a dozdobíme zeleninou, šunkovým salámem a petrželkou. Podáváme vychlazené s bagetkou.
Zdroj: Ruské vejce; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/ruske-vejce-0 [On-line 05.11.2014]
Poslední tip, trik či komentář