Ingredience pro přípravu receptu:
- 500 g – mleté hovězí maso
- 150 g – chorizo klobásy – nakrájené na půlměsíčky
- 2 špetky – mletý kmín
- 2 špetky – koriandr
- 2 špetky – skořice
- 3 kusy – kardamonové lusky – rozdrcené
- 390 g (velká konzerva) – fazole
- 500 g – kvalitní rajčatové pyré
- 1 špetka – drcené chilli papričky
V silnostěnné pánvi orestujeme chorizo klobásy, dokud nezačnou pouštět svůj typický oranžovo-červený olej. Přidáme mleté maso a restujeme asi 5 minut. Přidáme koření, rajčatové pyré a fazole. Směs přivedeme k varu a poté snížíme plamen a dusíme dalších 20 minut. Než se chilli uvaří, připravíme si dobrou rýži.
Zdroj: Rychlé chilli; Když vaří táta TV Prima http://www.kdyzvaritata.cz/rychle-chilli.html [On-line 29.12.2012]
Poslední tip, trik či komentář