reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

RÝŽOVÝ PILAF

Suroviny:

  • rýže
  • olivový olej
  • cibule
  • sušená červená paprika
  • vývar
  • pažitka

V malém kastrůlku rozehřejeme olivový olej. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme do zlatova. Přidáme sušenou červenou papriku, krátce promícháme a potom přisypeme propláchnutou rýži. Zalijeme vychladlým vývarem a necháme 2 – 3 minuty povařit.

Potom hrnec i s pilafem zabalíme do novin a přikryjeme peřinou. Necháme dvě hodiny odležet. Rýže v teplu krásně dojde a na chuť bude příjemně vláčná. Promícháme, nandáme na talíř a ozdobíme čerstvou pažitkou.

Zdroj:  RÝŽOVÝ PILAF; Teď vaří  šéf! II – TV Prima http://www.iprima.cz/tedvarisef/ted-vari-sef-ii-recepty-ze-2-dilu-ryze?special=758795  [On-line 26.03.2015]
Knihy Zdeňka Pohlreicha

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.