reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Spiedino alla Manu – Špíz a la Manu

4 porce

  • 4 klobásy salsiccia
  • 200 g pancetty
  • 200 g hovězího pupku
  • 200 g jehněčího
  • 200 g telecích jater
  • 1 bránice (síťka)
  • 4 plátky pečiva
  • olej extra virgin
  • sůl

Maso nakrájíme na libovolně velké kusy. Játra zabalíme do kusu bránice, dostanou tím specifickou slanější chuť. Na grilovací jehlu postupně napichujeme všechny druhy masa. Plátek pečiva napíchneme na jehlu jako poslední (po upečení steče všechna šťáva do pečiva). Špíz potřeme olejem, osolíme a ogrilujeme. Podáváme se zeleninou.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.makro.cz/index.php?page_id=789&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.