Ingredience
- fazolové lusky 250 g
- mrkev 1 kus
- brambory 2 kusy
- rajče 1 kus
- česnek 3 stroužky
- sůl 1 špetka
- koriandr 1 lžička
- kurkuma 1 lžička
- bobkový list 1 kus
- chilli papričky dle chuti 1 dávka
Nakrájíme si fazolové lusky, mrkev, brambory i česnek. Pokrájené suroviny orestujeme na oleji ve větší nádobě, přidáme sůl, pepř, chilli papričky, bobkový list, kurkumu a koriandr. Můžeme trošku podlít, aby se pokrm nepřipálil. Přidáme jedno rajče a vše promícháme a necháme podusit. Nejlepší příloha je rýže.
Zdroj: Sabdží; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/sabdzi [On-line 14.06.2013]
Poslední tip, trik či komentář