reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Šafářův mls

Ingredience

  • vepřová plecka (krkovička) 1500 g
  • olivový olej 5 lžic
  • sójová omáčka 1 lžíce
  • worcester 1 lžička
  • švestková povidla 2 lžíce
  • niva 250 g

na ozdobu:

  • listy ledového salátu 1 dávka
  • feferonky, rajčata 1 dávka

1. Plecko nakrájíme na jemné nudličky, pokapeme worcesterem a sójovou omáčkou. Necháme odležet 24 hodin. Opečeme do zlatova na rozpáleném oleji, pozor, aby se nudličky nepřipékaly k sobě! Je-li maso už do zlatova, podléváme do upečení, dobře dochutíme. Zahustíme švestkovými povidly a nivou a dobře rozmícháme.

2. Doporučená příloha: bramboráky, rýže, rýžové těstoviny, halušky, nočky, brambor, bramborové či chlupaté knedlíky.

Zdroj: Šafářův mls; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/safaruv-mls [On-line 30.03.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.