reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Maďarská bramboračka

Ingredience

  • brambory 500 g
  • cibule 1 kus
  • mletá paprika 2 lžičky
  • bobkové listy 5 kusů
  • vepřové (uzené) maso s kostí 500 g
  • sůl a pepř 1 dávka
  • ocet 2 lžíce
  • zakysaná smetana 50 g
  • vařená vejce natvrdo 3 kusy

Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Osmažíme do zlatova, přidáme mletou papriku a chvíli orestujeme. Přidáme brambory nakrájené na hranolky, maso od kosti. Uvedeme do varu, osolíme a opepříme, přidáme všechny ingredience. Polévku nalijeme do pěti talířů, před podáváním přidáme kopeček zakysané smetany s polovinou vařeného vejce.

Zdroj: Maďarská bramboračka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/madarska-bramboracka [On-line 30.03.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.