reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Šafránová majonéza

  • 0,3 l bílého vína
  • cca 0,25 g šafránu
  • 250 g majonézy
  • vinný ocet
  • cukr
  • chilli
  • sůl
  • pepř

Víno se šafránem vaříme tak dlouho, dokud se obsah nezredukuje asi na třetinu. Po vychladnutí přidáme majonézu, kapku octa, cukr, trochu soli, podle chuti chilli a pepře, důkladně promícháme a můžeme podávat.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/283-safranova-majoneza/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.