- ledový salát
- 2 konzervy kompotovaných mandarinek
- tatarská omáčka 4 lžíce
- krevety 100 g
- bílý pepř
- sůl
- velká bageta 1 dávka
- bylinkové máslo z obchodu 1 kusu
Salát a krevety omyjeme a zbavíme přebytečné vody. Dáme do misky a přidáme tatarskou omáčku. Otevřeme konzervu mandarinek, slijeme a necháme okapat šťávu a přidáme do salátu, vše zamícháme. Dle chuti přidáme bílý pepř a sůl.
Bagetu rozpůlíme, nakrojíme na plátky, ale nedokrojíme. Bylinkové máslo namažeme mezi jednotlivé krajíce bagety. Poté bagetu zabalíme do alobalu a dáme zapéct do trouby.
Zdroj: Salát s krevetami a bylinkovou bagetou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/salat-s-krevetami-0 [On-line 8.3.2012]
Poslední tip, trik či komentář