reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Salát Skagen z grónských krevet

2 porce

Ingredience

  • 400 g grónských krevet
  • 4 lžíce majonézy
  • 1 svazek kopru
  • 2 ks citronu
  • 1 bílá cibule
  • 2 lžíce bílého vína
  • Worcesterská omáčka
  • Sůl
  • Pepř
  • Toastový chléb

Předvařené krevety si dáme do mísy. Přidáme k nim najemno nakrájenou cibuli a kopr. Krevety zalijeme vínem, worcesterskou omáčkou a šťávou z celého citronu. Opatrně osolíme. Posledním krokem je přidání pár lžic majonézy. Směs důkladně, ale jemně promícháme a dáme vychladit do lednice. Na suché pánvi si opečeme toastový chléb a můžeme servírovat.

Zdroj: Salát Skagen z grónských krevet; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1717-salat-skagen-z-gronskych-krevet/ [On-line 20.01.2014]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.