2 porce
Ingredience
- 400 g grónských krevet
- 4 lžíce majonézy
- 1 svazek kopru
- 2 ks citronu
- 1 bílá cibule
- 2 lžíce bílého vína
- Worcesterská omáčka
- Sůl
- Pepř
- Toastový chléb
Předvařené krevety si dáme do mísy. Přidáme k nim najemno nakrájenou cibuli a kopr. Krevety zalijeme vínem, worcesterskou omáčkou a šťávou z celého citronu. Opatrně osolíme. Posledním krokem je přidání pár lžic majonézy. Směs důkladně, ale jemně promícháme a dáme vychladit do lednice. Na suché pánvi si opečeme toastový chléb a můžeme servírovat.
Zdroj: Salát Skagen z grónských krevet; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1717-salat-skagen-z-gronskych-krevet/ [On-line 20.01.2014]
Poslední tip, trik či komentář