Ingredience
- 3 vařená chapadla
- 1 rajče
- ½ salátové okurky
- ½ manga
- ½ avokáda
- Dresing
- 2 dl pomerančové šťávy
- 1 dl limetové šťávy
- Koriandr
- Vinný ocet
- Olej
- Sůl
- Pepř
Uvařená chapadla nakrájíme na kolečka. Okurku a rajčata rozřízneme na půl, zbavíme jádřince a nakrájíme. Také nakrájíme avokádo a mango, ovšem bez slupky. Nasekáme koriandr. Vše dáme do mísy a promícháme.
Pomerančovou šťávu, limetovou šťávu, ocet, olivový, olej a sůl rozmixujeme a tímto dresinkem nakrájené ingredience zalijeme.
Zdroj: Salát z chobotnice; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2306-salat-z-chobotnice/ [On-line 22.01.2014]
Poslední tip, trik či komentář