reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Salát z chobotnice

Ingredience

  • 3 vařená chapadla
  • 1 rajče
  • ½ salátové okurky
  • ½ manga
  • ½ avokáda
  • Dresing
  • 2 dl pomerančové šťávy
  • 1 dl limetové šťávy
  • Koriandr
  • Vinný ocet
  • Olej
  • Sůl
  • Pepř

Uvařená chapadla nakrájíme na kolečka. Okurku a rajčata rozřízneme na půl, zbavíme jádřince a nakrájíme. Také nakrájíme avokádo a mango, ovšem bez slupky. Nasekáme koriandr. Vše dáme do mísy a promícháme.
Pomerančovou šťávu, limetovou šťávu, ocet, olivový, olej a sůl rozmixujeme a tímto dresinkem nakrájené ingredience zalijeme.

Zdroj: Salát z chobotnice; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2306-salat-z-chobotnice/ [On-line 22.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.