Ingredience
- 100 g paprik barevný mix
- 100 g rajčat
- 25 g červené cibule
- koriandr
- petržel
- máta
- 1 lžička kaparů
- chilli paprička
- olivový olej
- ½ limetky
- sůl
- římský kmín
Rajčata, papriky a cibuli nakrájíme nadrobno. Nasekáme kapary, chilli papričku a bylinky. Vše smícháme, přidáme olivový olej, limetkovou šťávu, sůl a římský kmín.
Dip s crème fraîche
- ½ svazku pažitky
- 250 g crème fraîche
Nastříhanou nebo nakrájenou pažitku smícháme s crème fraîche.
Podáváme k pečeným bramborám.
Zdroj: Salsa a pažitkový crème fraîche; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2691-salsa-a-pazitkovy-crcme-fraiche/ [On-line 07.06.2014]
Poslední tip, trik či komentář