reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Salsa a pažitkový crème fraîche

Ingredience

  • 100 g paprik barevný mix
  • 100 g rajčat
  • 25 g červené cibule
  • koriandr
  • petržel
  • máta
  • 1 lžička kaparů
  • chilli paprička
  • olivový olej
  • ½ limetky
  • sůl
  • římský kmín

Rajčata, papriky a cibuli nakrájíme nadrobno. Nasekáme kapary, chilli papričku a bylinky. Vše smícháme, přidáme olivový olej, limetkovou šťávu, sůl a římský kmín.

 
Dip s crème fraîche

  • ½ svazku pažitky
  • 250 g crème fraîche

Nastříhanou nebo nakrájenou pažitku smícháme s crème fraîche.

Podáváme k pečeným bramborám.

Zdroj: Salsa a pažitkový crème fraîche; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2691-salsa-a-pazitkovy-crcme-fraiche/ [On-line 07.06.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.