reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Saltimbocca alla romana – Saltimbocca po římsku

4 porce

  • 600 g zadního telecího masa
  • 4 plátky parmské šunky
  • pár lístků šalvěje
  • mouka na obalení
  • 1 dl bílého vína
  • vývar dle potřeby
  • máslo a olej na smažení
  • sůl, pepř

Osolíme a opepříme plátky telecího, na každý položíme šunku a dva lístky šalvěje, připevníme párátkem a lehce obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme máslo a olej a orestujeme maso z obou stran, nejdříve z té strany, kde je šunka. Přidáme bílé víno, chvilku povaříme a podle potřeby zalijeme vývarem.

Zdroj: S Italem v kuchyni Makro http://www.makro.cz/index.php?page_id=693&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.