Suroviny
- barevná paprika 2-3 ks
- zadní hovězí maso 1 kg
- pepř
- sůl
- cibule 1 kg
- lilek 1 lilek
- rajčata 3-4 ks
- červená cibule 1 ks
- cuketa 1 ks
Hovězí maso nakrájíme na plátky, které naklepeme. Cibuli nakrájíme nadrobno a asi čtvrt hodiny ji marinujeme. Pak ji zabalíme do masa a tyto závitky orestujeme na pánvi.
Jako příloha se hodí pečená zelenina. Nasekané papriky, pokrájené lilky, rajčata, ev. cuketu a další cibuli orestujeme na pánvi a pak ji necháme s kořením a troškou soli a pepře upéct v horké troubě.
Zdroj: Šašlik à laTatar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/saslik-latatar [On-line 30.03.2016]
Poslední tip, trik či komentář