reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Sedmitečné berušky – jahody v čokoládě

  • 25 ks jahod
  • 2 hořké čokolády
  • 100 g ztuženého tuku
  • 0,5 cl rumu
  • 1 bílá čokoláda

Omyté jahody namáčíme v teplé čokoládě a klademe na pečicí papír. Necháme vychladnout a zdobíme bílou čokoládou.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/sedmitecne-berusky [On-line 20.5.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.