reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Segedinský guláš z kapra

4 porce

  • 500 g kapra
    30 g cibule
    250 g kysaného (sterilovaného) zelí
    rybí (drůbeží) vývar
    smetana
    hladká mouka
    zakysaná smetana
    koření na ryby
    sladká paprika
    pálivá paprika
    drcený kmín
    olej (sádlo)
    cukr
    sůl
    pepř

Na oleji či sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme trochu cukru a kysané zelí, krátce orestujeme, zalijeme rybím nebo drůbežím vývarem, ochutíme drceným kmínem, sladkou a pálivou paprikou, pepřem, solí a necháme krátce provařit. Spolu s kostkami kapřího masa posypanými rybím kořením vaříme 2 až 3 minuty a pak zahustíme směsí mouky, vody a smetany. Necháme opět chvíli provařit a na závěr přidáme zakysanou smetanu. Ideální přílohou je karlovarský knedlík.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/201-segedinsky-gulas-z-kapra/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.