reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Selečí pečínka

4 porce

  • 1 kg selečí kýty i s kůží
  • 5 dkg sádla
  • 10 dkg slaniny
  • 2 dl piva
  • sůl
  • majoránka

Očištěnou kůžičku, v případě, že je vrstva sádla tlustší, než jak nám to vyhovuje, opatříme zářezy, aby se mohlo sádlo při pečení vyškvařit. Kýtu začneme solit a kořenit na masité straně, zatímco kůžičku potřeme trochou studeného sádla.

Maso pak vložíme do pekáče a dáme péci do trouby přibližně na 1, 5 hodiny.

Při pečení občas potřeme slaninou máčenou v pivě, aby se nám selátko upeklo do zlatova a křupava.

Zdroj: TV Paprika Učíme se vařit http://tvpaprika.hu/cs/node/3643

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.