reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Sépie po provensálsku

Ingredience:

  • hrst plocholisté petrželky
  • 1−2 stroužky česneku
  • 2 očištěná těla větších sépií
  • hladká mouka
  • olivový olej
  • mletý pepř
  • sůl
  • citron

Petrželku a česnek nasekáme nadrobno.

Sépie nakrájíme na kostičky a obalíme v hladké mouce.

Na pánvi rozpálíme olivový olej, opečeme sépie dozlatova, osolíme, opepříme, vmícháme česnek s petrželkou, zakápneme citronovou šťávou a podáváme.

Zdroj: Sépie po provensálsku; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1464-sepie-po-provensalsku/ [On-line 29.07.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.