reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Sépie po provensálsku

Ingredience:

  • hrst plocholisté petrželky
  • 1−2 stroužky česneku
  • 2 očištěná těla větších sépií
  • hladká mouka
  • olivový olej
  • mletý pepř
  • sůl
  • citron

Petrželku a česnek nasekáme nadrobno.

Sépie nakrájíme na kostičky a obalíme v hladké mouce.

Na pánvi rozpálíme olivový olej, opečeme sépie dozlatova, osolíme, opepříme, vmícháme česnek s petrželkou, zakápneme citronovou šťávou a podáváme.

Zdroj: Sépie po provensálsku; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1464-sepie-po-provensalsku/ [On-line 29.07.2014]

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


× devět = 18


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.