reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

SHARP PLUMS

Suroviny:

  • 2 cl švestkového sirupu
  • 8 cl šťávy z čerstvého rybízu
  • 2 dcl minerálky
  • sušené švestky
  • čerstvé chilli papričky
  • Tabasco
  • citronová šťáva
  • led

Do džbánu nasypeme kostky ledu a nalijeme šťávu z černého rybízu, přidáme kapku Tabasca, švestkový sirup a zalijeme minerálkou. Dochutíme citronovou šťávou a promícháme.

Koktejl nalijeme do sklenic a doplníme ledem. Na párátko napíchneme střídavě sušené švestky a nakrájenou chilli papričku a skleničky ozdobíme.

Zdroj: SHARP PLUMS; Teď vaří  šéf! III – TV Prima http://www.iprima.cz/ted-vari-sef-iii-recepty-na-menu-z-1-dilu [On-line 20.10.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.