reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Silný slepičí vývar

  • slepice
    celer
    mrkev
    petržel
    cibule
    celý pepř
    nové koření
    sůl

Slepici, rozkrojenou na čtvrtky, zalijeme studenou vodou a vaříme tak dlouho, dokud na hladinu nevystoupí pěna, kterou sebereme. Přidáme sůl, celý pepř a nové koření, nahrubo nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli, a dále vaříme 2 až 3 hodiny. Až je maso měkké, vývar scedíme a dochutíme sojovou omáčkou.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/256-silny-slepici-vyvar/

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


devět − 1 =


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.