reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Skandinávská mňamka, smetanové brambory

Suroviny

  • kýta ze selete
  • sůl
  • pepř
  • hořčice
  • strouhanka
  • rozmarýn
  • šlehačka
  • voda

Maso na dva dny naložíme do soli a oleje, pak jej přemístíme do pečicího sáčku a podle velikosti masa pečeme při mírné teplotě (cca 120 °C) až dva dny.

Po upečení otevřeme sáček, seškrábneme kůži a tuk pod ní, celé maso namažeme vrstvou polotučné hořčice, posypeme strouhankou a opět dáme péct, dokud strouhanka nezezlátne.

Zdroj: Skandinávská mňamka, smetanové brambory; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/skandinavska-mnamka-smetanove-brambory  [On-line 17.12.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.