reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Šneci po burgundsku

Suroviny

  • konzervovaní šneci bez ulit 200 g
  • máslo 150 g
  • česnek 2 stroužky
  • sůl špetka
  • čerstvá zelená petrželka
  • majoránka

Předpřipravení šneci naložení v bylinkovém nálevu se konfitují s bylinkovým máslem. Máslo rozpustíme, do něj vmícháme čerstvé bylinky – petrželka, majoránka – a do másla vnoříme šneky. Servírujte horké s přílohou z bílého pečiva a sektem.

Zdroj: Šneci po burgundsku; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/sneci-po-burgundsku  [On-line 06.11.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.