reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Špenát na fenyklu

  • 1 kg listového špenátu
  • 2 fenykly
  • 150 g másla
  • 200 ml bílého vína
  • pepř
  • sůl

Fenykl nakrájíme na jemno a orestujeme na másle. Zalijeme vínem a necháme asi 5 minut provařit. Poté přidáme listový špenát, promícháme, přiklopíme a krátce podusíme. Na závěr dochutíme solí a pepřem a můžeme podávat. Třeba s plněným bůčkem a bramborami.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/345-spenat-na-fenyklu/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.