reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

ŠTĚPÁNSKÁ OMELETA

Suroviny:

  • čerstvé jahody
  • čerstvá máta
  • 3 vejce
  • máslo
  • meruňková marmeláda
  • polohrubá mouka
  • cukr krystal
  • šlehačka
  • rum
  • citrón

V míse ušleháme bílky, přidáme cukr a zakápneme citrónovou šťávou.
V druhé míse ušleháme žloutky s moučkovým cukrem. Dáme dohromady, přidáme polohrubou mouku, rum a došleháme.
Na pánev s máslem nalijeme těsto a zprudka zapečeme. Dáme do trouby.
Omeletu vyndáme, pocukrujeme, natřeme marmeládou a přehneme na půl. Na talíři zdobíme jahodami, šlehačkou, moučkovým cukrem, marmeládou, čerstvou mátou. Pokapeme rumem.

Zdroj: ŠTĚPÁNSKÁ OMELETA; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 25.04.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.