Ingredience
- pštrosí medailonky 10 kusů
- vývar 200 ml
- dijonská hořčice 1 dávka
- sůl a pepř 1 špetka
- brambory 1 kg
- cibule 1 kus
- česnek 3 stroužky
- petrželka 1 dávka
- kus másla 1 dávka
- olej 1 dávka
1. Maso nasolíme, opepříme, potřeme dijonskou hořčicí a naložíme do olivového oleje s česnekem. Před podáváním orestujeme, maso je brzy měkké, a s pomocí předem připraveného vývaru doděláme sos.
2. Oškrábané brambory uvaříme v osolené vodě doměkka, rozšťoucháme, přidáme máslo, cibulku, petrželku.
Zdroj: Šťouchané brambory, medailonky z blízké farmy; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/stouchane-brambory-medailonky-z-blizke-farmy [On-line 05.06.2013]
Poslední tip, trik či komentář