Suroviny:
- 6 plátků pražské šunky
- 100 ml vyšlehané 33 % smetany
- 80 g žervé
- 80 g uzeného lososa
- 1 lžíce tekutého aspiku
- pár kapek worcesterské omáčky
- sůl
Na ozdobu
- 6 lžiček lososového kaviáru
- 6 cherry rajčátek
- 6 plátků citronu
Do vyšlehané šlehačky vmícháme žervé, nadrobno nakrájeného lososa, lžíci aspiku, ochutíme kapkou worcesterské omáčky a špetkou soli.
Z plátků šunky tvoříme kornoutky, plníme smetanovo-lososovým krémem, zdobíme kuličkami kaviáru, rozpůleným rajčátkem a kouskem citronu.
Zdroj: Šunková rolka s lososem a kaviárem; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1742-sunkova-rolka-s-lososem-a-kaviarem/ [On-line 23.10.2016]
Poslední tip, trik či komentář