reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

TAGLIATELLE S RAGOUT Z DIVOČÁKA

  • mrkev
  • řapíkatý celer
  • cibule
  • tři stroužky česneku
  • 400 g kančího masa
  • rajčatový protlak
  • červené víno
  • těstoviny tagliatelle
  • máslo
  • olivový olej
  • bobkový list
  • sůl, pepř

Mrkev, řapíkatý celer, tři stroužky česneku a cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme v hrnci na olivovém oleji do zlatova. Pak směs rozmixujeme. Do hrnce nalijeme olivový olej a orestujeme namleté kančí maso. Ochutíme solí, pepřem a bobkovým listem. Ze začátku bude maso pouštět trochu vody, ta se po chvilce odpaří. K masu přidáme rozmixovanou zeleninu a lžíci protlaku. Zalijeme sklenkou červeného vína a necháme vařit alespoň hodinu a půl.

Ve vroucí osolené vodě uvaříme těstoviny tagliatelle.

Do pánvičky dáme prohřát ragout, přimícháme pastu a zjemníme kouskem másla. Naservírujeme do hlubokého talíře a zakápneme olivovým olejem.

Zdroj: Teď vaří šéf! Recepty na těstoviny Zdeňka Pohlreicha; Teď vaří  šéf! – TV Prima http://www.iprima.cz/tedvarisef/ted-vari-sef-recepty-na-testoviny-zdenka-pohlreicha?special=758795 [On-line 27.10.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.