reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tagliolini ai fegatini

Tagliolini s kuřecími játry

(4 porce)

  • 280 g těstovin tagliolini
  • 400 g kuřecích jater
  • 1 cibulka
  • 4 rajčata
  • 1 dl bílého vína
  • máslo
  • olej extra virgin
  • sůl

Těstoviny uvaříme v osolené vodě do podoby “al dente”. Jsou velmi jemné, proto stačí povařit jen pár minut.
Játra očistíme a nakrájíme na větší kostičky, v pánvi rozehřejeme máslo a játra na cibulce orestujeme. Rajčata spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a odstraníme semínka, nakrájíme na jemno. Pak je přidáme k játrům a zalijeme bílým vínem. Jakmile se alkohol vypaří, přidáme tagliolini, promícháme, dochutíme solí a můžeme podávat.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Tagliolini-ai-fegatini/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.