reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tapas – chuť Středomoří

  • Antipasta
  • Olivy s mandlí a česnekem
  • Mascarpone s ořechy a česnekem
  • Francouzský sýr s hroznovým vínem
  • Mozzarella s rajčat
  • Plněný vinný list
  • Francouzská paštika
  • Sušená rajčata

Antipasta – papriky (červené a pikantní zelené) plněné jemným krémovým sýrem (ricotta, feta) s bylinkami a naložené v kvalitním olivovém oleji.

Olivy s mandlí a česnekem – kvalitní velké řecké olivy ručně plněné celou mandlí a stroužkem česneku.

Mascarpone s ořechy a česnekem – čerstvý sýr mascarpone smíchaný s nahrubo nasekanými vlašskými ořechy, česnekem, solí a pepřem.

Francouzský sýr s hroznovým vínem – horský pikantní sýr Morbier s šedou linkou doplněný bobulí sladkého hroznového vína bez pecky.

Mozzarella s rajčaty – masitá rajčata prokládaná buvolí mozzarellou s čerstvou bazalkou a zakáplá olivovým olejem s trochou soli a pepře.

Plněný vinný list – nakládané listy vinné révy plněné směsí masa a rýže, podávané s kapkou olivového oleje.

Francouzská paštika – francouzská paštika z jater podávaná s čerstvou natí z cibulky.

Sušená rajčata – zralá rajčata naložená v olivovém oleji s kořením a olivami.

Zdroj: Prostřeno TV Prim http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tapas-chut-stredomori  [On-line 19.11.2010]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.