reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tatar Kubajz

Ingredience – pravý tatarák, masová varianta

  • 0,5 kg zadního hovězího
  • 1 cibule
  • hořčice
  • kečup
  • worchester
  • pepř
  • sůl
  • drcený kmín
  • muškátový oříšek
  • česnek
  • chilli
  • červená paprika
  • 2 žloutky
  • 2–3 dny starý chléb
  • toastový chléb

Ingredience – falešný, bramborový tatarák:

  • 5–6 menších nových brambor
  • jinak vše jako u pravého tataráku, kromě žloutku

Maso odblaníme, třikrát přemeleme v mlýnku, přidáme nakrájenou středně velkou cibuli a dva žloutky. Podle chuti osolíme, opepříme a přidáme další koření. Správně se podává tatarák pouze jako namleté maso a hosté si dochutí sami. Opečeme na sádle topinky ze staršího chleba, případně uděláme toasty bez přidání tuku. Na topinky patří česnek.

Zdroj: Tatar Kubajz; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tatar-kubajz [On-line 17.10.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.