reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tatarák z lososa s avokádem a lososovým kaviárem

6−8 porcí

  • 400 g břišní části filetu z lososa
  • 1 šalotka
  • 1 citron
  • 1 lžička čerstvého strouhaného zázvoru
  • 1 lžička „sweet and chilli sauce“
  • sůl
  • 2 avokáda
  • citronová šťáva

na podávání:

  • listový salát
  • olivový olej
  • lososový kaviár
  • 1 bagetka

Losos a šalotku nakrájíme na drobné kostičky. Citronovou kůru a zázvor nastrouháme, vše smícháme spolu s citronovou šťávou, sweet and chilli sauce, trochu osolíme.

Oloupané avokádo nakrájíme na kostičky, zakápneme citronovou šťávou.

Servírujeme porci lososového tataráku, kopeček avokáda, kousek listového salátu, zakápneme olejem a doplníme kuličkami lososového kaviáru. Podáváme s bagetkou.

Zdroj: Tatarák z lososa s avokádem a lososovým kaviárem; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1533-tatarak-z-lososa-s-avokadem-a-lososovym-kaviarem/  [On-line 28.12.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.