Suroviny:
- pstruh lososovitý
- toustový chleba
- ředkvička na ozdobu
- šalotka
- kapary
- petrželka
- listy z fenyklu
- meduňka
- bazalka
- tymián
- olej
- citronová šťáva
- sůl
- pepř
Mísu naplňte ledem a položte na ni talíř s filety, abyste je stále udržovali v chladu. Z filetů odstraňte kůži a dočistěte. Maso nakrájejte nadrobno, přesypte do mísy a opět vložte do nádoby s ledem. Osolte, opepřete, přidejte najemno nakrájenou šalotku, petrželku, kapary, kapku oleje a citronovou šťávu. Promíchejte, nandejte na talíř, ozdobte nakrájenou ředkvičkou a směsí čerstvých bylinek.
Toustový chleba potřete olejem, opečte na grilu a podávejte jako přílohu k tataráku.
Zdroj: TATARÁK Z LOSOSOVÉHO PSTRUHA; Rozpal to šéfe III! – TV Prima http://www.iprima.cz/recepty-z-premiery-iii-rady-rozpal-sefe-cely-1-dil-online [On-line 02.05.2016]
Poslední tip, trik či komentář