reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

TATARÁK Z LOSOSOVÉHO PSTRUHA

Suroviny:

  • pstruh lososovitý
  • toustový chleba
  • ředkvička na ozdobu
  • šalotka
  • kapary
  • petrželka
  • listy z fenyklu
  • meduňka
  • bazalka
  • tymián
  • olej
  • citronová šťáva
  • sůl
  • pepř

Mísu naplňte ledem a položte na ni talíř s filety, abyste je stále udržovali v chladu. Z filetů odstraňte kůži a dočistěte. Maso nakrájejte nadrobno, přesypte do mísy a opět vložte do nádoby s ledem. Osolte, opepřete, přidejte najemno nakrájenou šalotku, petrželku, kapary, kapku oleje a citronovou šťávu. Promíchejte, nandejte na talíř, ozdobte nakrájenou ředkvičkou a směsí čerstvých bylinek.

Toustový chleba potřete olejem, opečte na grilu a podávejte jako přílohu k tataráku.

Zdroj: TATARÁK Z LOSOSOVÉHO PSTRUHA; Rozpal to šéfe III! – TV Prima http://www.iprima.cz/recepty-z-premiery-iii-rady-rozpal-sefe-cely-1-dil-online [On-line 02.05.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.