reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tatarák z tuňáka s vařeným vajíčkem a avokádem

Ingredience

  • 200 g tuňáka
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce červeného vinného octa
  • Pepř
  • Sůl
  • 2 vejce vařená natvrdo
  • Pažitka
  • Avokádo
  • Limetka
  • 2 lžíce creme fraîche
  • Kaviár z lososového pstruha
  • 2 ředkvičky
  • Řeřicha

Na tatarák z tuňáka si připravíme tři složky pokrmu. Tuňáka nakrájíme na kousky, které smícháme s olivovým olejem, sójovou omáčkou, kapkou octa, solí a pepřem. Dále v misce rozmačkáme vařená vejce a přidáme k nim nasekanou pažitku, olivový olej, sůl a pepř. Do třetice rozmačkáme avokádo a pokapeme ho limetovou šťávou.

Do tvořítka na talíři vše naskládáme v tomto pořadí: vejce, avokádo, tuňák. Navrch dáme Creme fraîche a kaviár, nakonec vše dozdobíme ředkvičkami a řeřichou.

Zdroj: Tatarák z tuňáka s vařeným vajíčkem a avokádem; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2584-tatarak-z-tunaka-s-varenym-vajickem-a-avokadem/ [On-line 25.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.