reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tatarák ze pstruha, bagetka

Suroviny

  • pstruh 1 ks
  • pažitka
  • česnek 2 stroužky
  • sůl
  • pepř
  • žloutek 1 ks
  • malá najemno nakrájená cibule 1 ks
  • plnotučná hořčice 1 lžička

Pstruha vyfiletujeme a maso naškrábeme, pokud možno beze všech kostí. Maso v misce smícháme se všemi ingrediencemi a kořením, dobře ochutíme a necháme chvilku rozležet. Podáváme s bagetkou, nejlépe opečenou.

Zdroj: Tatarák ze pstruha, bagetka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tatarak-ze-pstruha-bagetka  [On-line 14.05.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.