(cca 8 porcí)
- 750 g hovězí svíčkové
200 g cibule
4 žloutky
100 g kečupu
100 g hořčice
100 g slunečnicového oleje
worcester
pimento
tabasco
česnek
mletý kmín
mletý černý pepř
mletá sladká paprika
mletá pálivá paprika
chilli
sůl
Maso naškrábeme nožem nebo najemno nameleme, smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, žloutky, kečupem, hořčicí a olejem, podle chuti přidáme worcester, pimento, tabasco, prolisovaný česnek, sůl a koření, a necháme v chladu chvíli odležet. Podáváme samozřejmě s topinkami s česnekem.
Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/335-tatarsky-biftek/
Poslední tip, trik či komentář