reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tatarský biftek

(cca 8 porcí)

  • 750 g hovězí svíčkové
    200 g cibule
    4 žloutky
    100 g kečupu
    100 g hořčice
    100 g slunečnicového oleje
    worcester
    pimento
    tabasco
    česnek
    mletý kmín
    mletý černý pepř
    mletá sladká paprika
    mletá pálivá paprika
    chilli
    sůl

Maso naškrábeme nožem nebo najemno nameleme, smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, žloutky, kečupem, hořčicí a olejem, podle chuti přidáme worcester, pimento, tabasco, prolisovaný česnek, sůl a koření, a necháme v chladu chvíli odležet. Podáváme samozřejmě s topinkami s česnekem.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/335-tatarsky-biftek/

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


8 + pět =


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.