reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

TEPLÉ ŠKVARKY S CIBULÍ PO UHERSKU

Suroviny:

  • syrové sádlo
  • plochá petržel
  • cibule, česnek
  • mletá pálivá paprika
  • čerstvá červená paprika
  • sůl
  • mléko

V kastrolu podlijeme sádlo nakrájené na kostky mlékem a 20 minut škvaříme. Odlijeme sádlo.
Do slitých škvarků přidáme lodičky cibule, strouhaný česnek, osolíme a přidáme mletou pálivou papriku. Ozdobíme petrželí, čerstvou paprikou, podáváme s chlebem.

Zdroj: TEPLÉ ŠKVARKY S CIBULÍ PO UHERSKU; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 23.11.2015]

loading...

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.