reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

ZELENÉ LUSKY V RAJČATOVÉ OMÁČCE

Suroviny:

  • 300 g zelených lusků
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • jarní cibulka
  • vývar
  • sůl, pepř, cukrPříloha:
  • 6 brambor
  • máslo
  • 2 cibule
  • pepř, sůl
  • ocet

Brambory opečeme. Do osolené vody s octem dáme spařit půlky cibule, přidáme máslo na zjemnění. Cibuli přecedíme do brambor a přidáme sekanou petržel.
Na olej dáme cibuli, česnek, jarní cibulku, rajský protlak, osolíme, ocukrujeme, zalijeme vývarem, vložíme 15 minut povařené zcezené lusky, provaříme.
Lusky v omáčce podáváme s cibulovými bramborami.

Zdroj: ZELENÉ LUSKY V RAJČATOVÉ OMÁČCE; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 23.11.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.