reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Testina di vitello con pure di patate alle erbe

Telecí líčka s bramborovým pyré a bylinkami

(4 porce)

  • 450 g líček
    350 g brambor
    1,5 dl mléka
    20 g máslo
    20 g petržel
    bazalka
    1str česnek
    tymián
    olej extra, sůl
  • Vývar:
    2 rajčata zralá
    1 cibule
    2 mrkve
    celer řapík
    2 cukety
    1 palička česneku
    sůl
    3l vody

Líčka vypereme ve studené vodě, necháme hodinu ve vodě.
Zeleninu nakrájíme, dáme do hrnce a přidáváme 3 litry vody a vývar 2 hod. Maso vytáhneme.
Brambory uvaříme klasicky, oloupeme, uděláme kaši (horké mléko, studené máslo) do toho nasekanou bazalku, petržel.
Osolíme líčka, nakrájíme na 4 kousky, orestujeme na pánvi, k tomu 2 dl vývaru, česnek a tymián – 5min. Zredukujeme šťávu, servírujeme s kaší a šťávou.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Testina-di-vitello-con-pure-di-patate-alle-erbe/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.