reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tomatová polévka

Suroviny

  • loupaná rajčata 400 g
  • olivový olej
  • cibule 1 ks
  • česnek 2 stroužky
  • zeleninový vývar 500 ml
  • bílé fazole 1 hrst
  • čerené fazole 1 hrst
  • cizrna 1 hrst
  • bobkový list 1 ks
  • sůl
  • pepř
  • čerstvá bazalka 1 hrst

V hrnci na troše olivového oleje zpěňte jednu pokrájenou cibuli a dva stroužky česneku, nasekané najemno. Přidejte 400 g krájených loupaných rajčat (i z plechovky), 500 ml zeleninového vývaru, luštěniny předem namočené, jeden bobkový list. Polévku osolte, opepřete a vařte, dokud nejsou luštěniny měkké. Dochuťte a nakonec vmíchejte hrst sekaných lístků bazalky.

Zdroj: Tomatová polévka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tomatova-polevka-2  [On-line 10.04.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.