reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tomatový krém

Suroviny

  • loupaná rajčata 2 plechovky
  • bílé víno 200 ml
  • cibule 1 ks
  • česnek 2 stroužky
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • smetana trochu
  • cukr
  • čerstvá bazalka
  • ricotta na ozdobu a dochucení

Na rozpáleném olivovém oleji si v kastrolu opečeme najemno nakrájenou cibuli s česnekem, poté přilijeme bílé víno a necháme je trochu svařit. Přidáme obsah všech plechovek loupaných rajčat, podle potřeby osladíme, přidáme cukr, lístky čerstvé bazalky, dochutíme solí a pepřem. Necháme chvíli spojit a následně polévku rozmixujeme tyčovým mixérem. Přepasírujeme, nebo ihned podáváme. Podle potřeby přidáme smetanu a servírujeme s lístkem čerstvé bazalky a nočkem z ricotty.

Zdroj: Tomatový krém; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tomatovy-krem  [On-line 03.06.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.