Suroviny:
- klobása chorizo
- 2 brambory
- 1 cibule
- 5 vajec
- petrželka
- rostlinný olej
- olivový olej
- sůl
- pepř
Ve dvou kastrůlkách nechte rozehřát dostatečné množství rostlinného oleje. Do jednoho vložte na plátky nakrájené brambory, do druhého nahrubo nakrájenou cibuli.
Nechte restovat asi 10 minut, pak slijte olej a promíchejte dohromady. Přidejte nakrájené chorizo, petrželku a rozšlehaná vejce. Osolte a opepřete a směs vlijte na pánev, na které jste nechali rozehřát olivový olej. Opečte z obou stran, nandejte na talíř a podávejte.
Zdroj: TORTILLA S KLOBÁSOU CHORIZO; Teď vaří šéf! III – TV Prima http://www.iprima.cz/spanelska-inspirace-od-sefa-pohlreicha-recepty-z-jeho-madridske-jizdy [On-line 14.12.2015]
Poslední tip, trik či komentář