reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

TRADIČNÍ PAELLA

Suroviny:

  • rýže na paellu
  • 2 vykostěná kuřecí stehna
  • krevety
  • slávky
  • 2 dcl bílého vína
  • 2 dcl drůbežího vývaru
  • 2 červené pečené papriky
  • loupaná rajčata
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • tymián
  • šafrán
  • červená paprika
  • olivový olej

Na olivovém oleji orestujte nadrobno nakrájený česnek. Pak postupně přidejte očištěná a nakrájená kuřecí stehna, cibuli, tymián, loupaná rajčata, bílé víno a pečené papriky. Směs okořeňte šafránem a červenou paprikou. Přisypte rýži a zalijte drůbežím vývarem. Stáhněte var a nechte chvíli povařit. Když je rýže poloměkká, naskládejte navrch krevety, zatlačte je do rýže a přikryjte poklicí. Na závěr vložte slávky. Jakmile se mušle otevřou, paella je hotová a můžete ji podávat.

Zdroj: TRADIČNÍ PAELLA; Teď vaří  šéf! III – TV Prima http://www.iprima.cz/spanelska-inspirace-od-sefa-pohlreicha-recepty-z-jeho-madridske-jizdy [On-line 14.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.