Potřebujeme:
- srnčí maso,
- uherák,
- worchester omáčku,
- hořčici,
- nivu,
- nové koření
- celý pepř,
- bobkový list
Na omáčku:
- slaninu,
- játra,
- červené víno,
- kozí rohy,
- papriku červenou, zelenou, žlutou
- cibuli,
- 1 žampion,
- worchester omáčku,
- kečup,
- sůl, vodu
Příloha:
- brambory,
- slaninu,
- cibuli,
- sůl
Brambory rozkrojíme, přidáme slaninu a cibuli. Osolíme, zabalíme do alobalu a dáme na gril.
Maso naklepeme, okořeníme, potřeme worcesterem a hořčicí. Přidáme salám a posypeme trochou nivy. Maso přeložíme, sklepneme a dáme na gril.
Na slanině orestujeme cibuli, papriky a žampion. Do směsi přidáme játra, koření, worcester a kečup. Podlijeme vínem, vodou, osolíme a necháme provařit.
Zdroj: Trautenberkův špíz; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/trautenberkuv-spiz.html [On-line 07.01.2013]
Poslední tip, trik či komentář