reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Trota all Piemontese

 

Pstruh z Piemonte

  • čerstvý pstruh
    1 řapíkatý celer
    1 cibulka
    30 g rozinek
    1 dl vinného bílého octa
    2 dl rybího vývaru
    1 dl smetany
    1 citron
    šalvěj
    olej extra virgin
    sůl

Cibulku a nohu od řapíkatého celeru nakrájíme na jemno a orestujeme na olivovém oleji. Přidáme lístky šalvěje, rybu, zalijeme vinným octem 
a necháme vyvařit. Poté přidáme kůru z citronu, rozinky (které jsme namočili nejprve do vody, aby nabobtnaly), rybí vývar a necháme vařit 15 minut na mírném plamínku. Po uplynulé době rybu vyndáme, vykostíme. Do omáčky nalijeme smetanu a zredukujeme. Rybu servírujeme politou zredukovanou omáčkou.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro  http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Trota-all-Piemontese/

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


6 × = padesát čtyři


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.