reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Uzený pstruh s jablky, jogurtem s estragonem a křupavou oplatkou a ředkvičkami

Suroviny

  • pstruh 100 g
  • sůl 5 g
  • cukr 5 g
  • jogurt 20 g
  • estragon 1 g
  • brick těsto 1 g
  • ředkvička 20 g
  • slanina 10 g
  • jablko 25 g
  • limeta jedna polovina
  • citron jedna polovina
  • černý sezam 1 g
  • máslo 20 g

Pstruha vykostíme a vytaháme kosti z filátek, čištěná filátka naložíme na 30 min do směsi soli a cukru,poté opláchnema a zaudíme bukovým kouřem.
Jablko nakrájíme na kostičky a naložíme do štávy z limety a citronu.
Z brick těsta upečeme křupavé oplatky se sezamem.
Jogurt pomícháme s čerstvým nasekaným estragonem, pepřem a solí.
Ředkvičku spaříme v emulzi z másla a obalíme do slaniny a zprudka opečeme v troubě při 180 °C. Vše společně servírujeme.

Zdroj: Uzený pstruh s jablky, jogurtem s estragonem a křupavou oplatkou a ředkvičkami; Ohnivý kuře – pod pokličkou  - TV Prima http://web.iprima.cz/kure/pod-poklickou/uzeny-pstruh-s-jablky-jogurtem-s-estragonem-krupavou-oplatkou-redkvickami [On-line 01.10.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.