reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Marinovaná rebarbora s malinami, kysanou smetanou, malinovou espumou a bazalkou

Suroviny

  • rebarbora 400 g
  • maliny 200 g
  • zakysaná smetana 150 g
  • Malinová omáčka (malinová šťáva a cukr) 100 g
  • arašídové máslo 50 g
  • bebe sušenky 100 g
  • smetana 150 g
  • cukr 100 g
  • bazalka 10 g

Rebarboru oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a krátce povaříme v malinové omáčce.
Následně rebarboru vyjmeme z malinové omáčky, přilijeme smetanu, důkladně promícháme a směs nalijeme do lahve na šlehačku.
Zakysanou smetanu vložíme do plátna a necháme odkapat nejlépe přes noc v lednice, poté promícháme s cukrem .
Vezmeme si bebe sušenky a rozmixujeme s arašídovým máslem.

Zdroj: Marinovaná rebarbora s malinami, kysanou smetanou, malinovou espumou a bazalkou; Ohnivý kuře – pod pokličkou  - TV Prima http://web.iprima.cz/kure/pod-poklickou/marinovana-rebarbora-s-malinami-kysanou-smetanou-malinovou-espumou-bazalkou [On-line 01.10.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.